工控厂商


当前页面: 首页 >工控厂商 >美国创力网络科技(香港)有限公司

美国创力网络科技(香港)有限公司

供稿:美国创力网络科技(香港)有限公司 2006/3/27 16:21:00

0 人气:2908

美国创力网络科技(香港)有限公司是一家一直致力于联网设备和技术的研究与开发,以技术取胜的网络科技公司。它为中国用户带来了从集成电路、嵌入式板卡到外部模块的一系列联网设备,提供不同的、全面的解决方案。创力公司总部位于美国加利福尼亚,成立于1989年,在纳斯达克上市。公司年销售额5000万美元,规模在170人左右。创力一直致力于联网设备和技术的研究与开发,在亚洲、欧洲和美国都设有销售、技术部门及工厂。创力非常注重中国市场的开发,其亚太地区总部就设于香港。在03年,创力开始进入中国大陆,透过代理商与经销商来进行销售。在两年半时间里从几乎没有销售到目前每年超过200万美元。并逐渐建立起了一个初具规模的销售网络。

Lantronix?, Inc. (Nasdaq: LTRX) was founded in 1989 and is headquartered in Irvine, Calif. With worldwide locations and strong channel presence in Europe, Japan, Asia-Pacific, Latin American and Australia, we are a global leader in secure communication technologies that simplify remote access, management, and control of virtually any electronic device regardless of location.

Our innovative solutions enable businesses to make better decisions based on real-time information and are utilized in almost every vertical market including: security, building and industrial automation, medical/healthcare, IT/data center, government, transportation, pro AV/signage, retail, power and utilities, and many others.

手机扫描二维码分享本页

工控网APP下载安装

 

我来评价

  1. 我要试用产品
  2. 我要产品资料
  3. 我要技术支持
  4. 我要咨询采购
性能:
给性能打分
质量:
给质量打分
易用:
给易用打分
服务:
给服务打分

猜你喜欢

    类似厂商

    换一换

      相关产品

      换一换